Over Nicole

In 2006 is Nicole Kalkman-Brahim afgestudeerd aan de Willem de Kooning academie als grafisch ontwerper. Met een frisse blik en haar diploma op zak ontstond al gauw een nauwe samenwerking met Your Solutions. Het grootste deel van haar werkzaamheden bestond uit het ontwerpen van websites, maar ook met zekere regelmaat het ontwerp van een logo met complete huisstijl.

Naast haar werkzaamheden bij Your Solutions heeft Nicole ook gewerkt bij De Zaak Launspach en SteinHoeve Media. De Zaak Launspach was gespecialiseerd in corporate identity. Met klanten zoals het Ikazia Ziekenhuis en Bouwend Nederland had Nicole altijd een leuk project om aan te werken. Ook bij SteinHoeve Media heeft Nicole niet stilgezeten. Dit echte reclamebureau heeft ervoor gezorgd dat Nicole heeft geleerd om goed te presteren onder druk.

In 2013 heeft Nicole haar eigen bureau i-nicole opgericht. In 2014 is Nicole aangenomen als de vaste ontwerper van Adept. Nicole gelooft als grafisch ontwerper in eenvoudige en heldere concepten. Goed luisteren en meedenken is daarbij de kern voor een goed eindresultaat. Met deze visie van Nicole past zij perfect in ons team.

DSC_0724

Connect met Nicole via