Mobile applications

Met de opmars van de smartphone in Suriname heeft u met een mobiele app een extra kanaal om uw doelgroep te bereiken

MOBIELE APPLICATIES

Een mobiele app kan voor u een geweldige kans zijn om uw klanten makkelijker en op elk moment van de dag te bereiken. Mobiele gebruikers hebben namelijk hun smartphone zo goed als de gehele dag bij zich. Het is dus de kunst om met uw app hierop in te spelen. Adept kan hierin helpen met gerichte adviezen.

In samenwerking met onze custom software en website divisie kunnen wij u als klant een totaal oplossing bieden welke uw informatie op meerdere platformen beschikbaar stelt.

MULTI-PLATFORM

Onze mobile apps kunnen wij ontwikkelen voor meerdere platformen, namelijk: Android, iOS en Windows Phone. Daarnaast heeft de klant ook de keuze om te gaan voor een Native app of een Hybrid app.

Een Hybrid kan sneller worden opgeleverd voor meerdere platformen. Daardoor is deze methodiek ook goedkoper in aanschaf, maar ook in onderhoud.

Een Native app is geoptimaliseerd voor het besturingssysteem waarop deze is ontwikkeld. De applicatie kan maximaal gebruik maken van de mogelijkheden van het besturingssysteem.

DESIGN

Bij een mobiele applicatie is de look en feel erg belangrijk. Het design moet namelijk intuïtief zijn voor de eind gebruiker. Vandaar dat wij veel al kijken naar bestaande applicaties die zich al bewezen hebben op de markt. We proberen heel erg in lijn te zijn met deze applicaties, zodat de herkenbaarheid van de user interface experience hoog is.

Onze grafische afdeling zorgt er echter wel voor dat elke mobiele applicatie die wij ontwikkelen geheel in lijn is met uw corporate identity.

Mobile apps…

Veel mensen hebben tegenwoordig een smartphone en dragen deze de hele dag bij zich. Maak daarom met uw organisatie gebruik van de mogelijkheid om uw klanten beter en vaker te kunnen bereiken. Laat daarom uw mobiele app bouwen door Adept!

Maak een afspraak met ons