Custom Software

Omdat ieder bedrijf uniek is en standaard software niet altijd biedt wat uw organisatie nodig heeft, kan software op maat een goede oplossing bieden. Door onze duidelijke project-georiënteerde methodiek en eerlijke kostenstructuur, zijn wij in staat maatwerk oplossingen tegen een betaalbare prijs te leveren.

CONCEPT

U wilt bepaalde processen automatiseren. Dit bespaart u namelijk tijd en resources. Tegelijkertijd kunt u zo beter uw processen monitoren. Het is belangrijk een software partner te hebben die uw idee uitwerkt tot een volwaardig concept. Onze ervaren medewerkers kunnen u adviseren welke technieken het best past bij uw wensen, hoe het project gefaseerd op te leveren, met welk budget u rekening dient te houden, et cetera. In deze fase leveren wij een uitgebreide offerte op met daarin beschreven de te bouwen applicatie, onze werkwijze, een indicatief kostenplaatje en een geschatte planning op hoofdlijnen.

ONTWERP

Om op fixed price basis te kunnen werken is het belangrijk de te bouwen applicatie in kaart te brengen middels digitale tekeningen (vergelijkbaar met een bouwtekening voor uw huis). Hierdoor is het duidelijk (en in overleg) wat precies ontwikkeld zal worden en hoe de applicatie er uit komt te zien. In deze fase worden ook alle business rules in kaart gebracht en nadruk gelegd om de software zo gebruikersvriendelijk mogelijk te maken voor de gebruikers. Voor het ontwerp maakt Adept gebruik van Balsamiq Mockups, top software met betrekking tot wireframing.

DESIGN

Als de applicatie in kaart is gebracht, dan werkt onze vormgever er aan de applicatie ‘mooi’ te maken. Hierbij wordt weer gekeken naar de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie. Paletten van kleuren, design stijlen zorgt er voor dat de software herkenbaar wordt voor uw organisatie. Deze herkenbaarheid wordt terug gebracht door uw corporate identity te integreren in de look & feel van de applicatie. Bij Adept streven wij naar een zo prettig mogelijke gebruikers ervaring van de opgeleverde software.

ONTWIKKELING

Middels bewezen technieken starten wij aan de bouw van uw applicatie. We hebben als Adept bewust gekozen voor het gebruik van Microsoft producten. De reden hiervoor is omdat het meest gebruikte operating system nog steeds windows is en omdat Microsoft al jaren toonaangevend is in ontwikkelings software tools. We maken gebruik van .Net (ASP en C#) en Telerik componenten voor de ontwikkeling en SQL server als database en report software.

TESTEN

Een belangrijk onderdeel van software ontwikkeling is het testen van de software. Bij Adept maken wij onderscheid van 2 test fasen: de interne test en de acceptatie test. De interne test wordt uitgevoerd door Adept. Deze testen worden gedaan tijdens de ontwikkeling en voor oplevering van een module. Vervolgens is het aan u om de acceptatie test uit te voeren. Middels issuelijsten kunt u dan bugs en wensen te kennen gegeven, welke vervolgens worden opgepakt bij de volgende release van de software.

OPLEVERING & ONDERHOUD

Na acceptatie van de applicatie wordt de software geïnstalleerd door Adept in uw live omgeving. In deze fase worden ook de cursussen aan de gebruikers gegeven als ook een gedetailleerde handleiding opgeleverd.

Omdat u gekozen heeft voor maatwerk software is het belangrijk om een onderhoudscontract met Adept af te sluiten. In de onderhoudsfase kunnen bugs, welke niet gevonden zijn in de acceptatie fase, en wensen opgepakt worden.

Software op maat…

Software geheel afgestemd op de behoeften van uw bedrijf of organisatie. Ontwikkeld in industrie standaard development tools van Microsoft. Een software partner die met u meedenkt en uw concept tot nieuwe hoogten uitwerkt.

Geïnteresseerd?

Maak dan nu een afspraak met ons