PERSONEN VAN SURINAAMSE AFKOMST (PSA) APPLICATIE

U woont in het buitenland, heeft geen Surinaams paspoort, maar overweegt te migreren naar Suriname, vraag dan uw PSA aan. U kunt uw PSA aanvragen via de door Adept gebouwde PSA-webapplicatie.

Tijdens dit project heeft Adept gekeken naar de business processen bij buitenlandse zaken voor de afhandeling van een PSA-Aanvraag. In een periode van 1 maand is dit systeem opgezet en werkt het uitmuntend. Per dag worden tientallen aanvragen verwerkt.

Adept heeft naast het intelligent online formulier ook een back-office opgezet, die de afhandeling van de aanvraag volgt. Zo kan direct gezien worden wat de status van de aanvraag is. Ook is rekening gehouden met een uitgebreide workflow, waar alleen de mensen met specifieke rechter ervoor kunnen zorgen dat de aanvraag afhandeling van status wijzigt.

Wilt u ook af van de papieren rompslomp in uw organisatie? Wilt u een geautomatiseerd systeem met daarin de juiste rechten en management rapportages verwerkt? Maak dan een afspraak met ons en kom meer te weten over onze custom software oplossingen.

Personen Surinaamse Afkomst